Evelin Bueters

Werkzaam als Arbeidsrechtadvocaat sinds 2003

“Korte lijnen en een gedegen, pragmatische aanpak met oog voor het bredere perspectief. Dat kenmerkt de werkwijze van Evelin.”

Opleidingen

  • Nederlands Recht, afstudeerrichting Arbeidsrecht - Radboud Universiteit Nijmegen (2003)
  • Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) - Erasmus Universiteit Rotterdam (2013)

Specialisatievereniging

  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Sinds 2003 houd ik mij bezig met het arbeidsrecht, zowel vanuit werkgever- als werknemersperspectief. Met toepassing van mijn opgedane kennis en ervaring, zowel binnen als buiten de advocatuur, wil ik van toegevoegde waarde zijn op de momenten waarop cliënten arbeidsrechtelijke ‘hobbels’ of uitdagingen ondervinden. Deze variëren onder meer van individuele ontslagkwesties tot reorganisaties tot strategische vraagstukken met een arbeidsrechtelijke component. Zeker als je een bestendige relatie met elkaar opbouwt en je je verdiept in de branche en de organisatie, kun je nét dat beetje extra brengen. Daar haal ik ook ongelofelijk veel werkplezier uit.

Tarieven

Lees hier alles over onze tarieven.

Stuur Evelin een bericht LinkedIn

"Kiezen voor samenwerking met Evelin Bueters is kiezen voor een hele deskundige en prettige advocaat. Ze is niet alleen juridisch heel krachtig, ze is ook in staat mijn vraag vanuit een breder perspectief te benaderen."

Lees meer wat klanten zeggen over Evelin.

Evelin Bueters heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Terug naar overzicht