Hanneke Luising

Werkzaam als advocaat sinds 2009

“Praktisch, betrokken, direct, concreet, resultaatgericht”

Opleidingen

  • Management, Economie & Recht - Hogeschool Arnhem en Nijmegen (2004)
  • Nederlands Recht, afstudeerrichting Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht - Radboud Universiteit Nijmegen (2006)
  • Grotius Academie Onroerend Goedrecht - Radboud Universiteit Nijmegen (2014 - 2015)
  • Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) - Erasmus Universiteit Rotterdam (2016)
  • Verkorte Leergang Ondernemingsrecht - Academie voor de Rechtspraktijk (2019)

Specialisatievereniging

  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Nevenactiviteiten

  • Ambassadeur van de stichting Liemerse Ambassade

Sinds 2005 ondersteun ik MKB-ondernemers en particulieren op het gebied van arbeidsrecht, onroerend goedrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht in brede zin. De eerste vier jaar als bedrijfsjurist bij een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor in Doetinchem en sinds 2009 als advocaat in Zevenaar en Arnhem. Per 1 januari 2018 heb ik mijn praktijk in Duiven voortgezet bij HAUS Advocaten.

Door zowel mijn achtergrond, opgegroeid in een ondernemersgezin, als mijn ruim 15 jaar ervaring als jurist voor het MKB, weet ik wat de ondernemer drijft. Verwacht van mij daarom geen lange juridische beschouwingen, maar concrete en praktische adviezen. Ik kan mij goed inleven in de positie van de ‘andere kant’ en weet daardoor vaak impasses te doorbreken en snel een oplossing te vinden in ogenschijnlijk uitzichtloze situaties.

Bijzondere belangstelling heb ik voor De Liemers, de regio waarin ik ben opgegroeid, woon, werk en onderneem. Om die reden ben ik sinds 2021 ambassadeur van de stichting Liemerse Ambassade. Als ambassadeur zet ik mijn kennis en netwerk in om de Liemerse Economische Visie, zoals in 2019 vastgesteld door de vijf Liemerse gemeenten (Doesburg, Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar), te realiseren.

Tarieven

Lees hier alles over onze tarieven.

Stuur Hanneke een bericht LinkedIn

“Duidelijk, persoonlijk en kundig. Hanneke heeft onze onderneming niet alleen goed bijgestaan, maar ook ‘future-proof’ gemaakt!”

Lees meer wat klanten zeggen over Hanneke.

Hanneke Luising heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Terug naar overzicht