Susan van Rijsewijk

Werkzaam als advocaat sinds 2008

“Door goed naar mensen te luisteren en aandacht te geven aan emoties ontstaat ruimte. Met het eindigen van een relatie kan ik u bijstaan om stap voor stap de juridische mogelijkheden te bespreken”.

Opleidingen

  • Nederlands Recht, afstudeerrichting Europees en Internationaal Recht - Tilburg University (2002)
  • Kandidaat-Gerechtsdeurwaarder - Universiteit Utrecht (2008)
  • Mediation opleiding (2021) – Arnhem

Nevenactiviteiten

  • Lid van Rotaryclub Duiven

Ik ben in 2008 begonnen als advocaat met een algemene praktijk waar ik veel ervaring heb opgedaan in verschillende rechtsgebieden. Sinds 2010 heb ik mij toegelegd op het personen- en familierecht. Daaronder valt niet alleen een echtscheiding maar bijvoorbeeld ook alimentatie, een omgangsregeling met de kinderen of een ondertoezichtstelling.

Ik sta mensen graag bij zodat zij weer verder kunnen met hun leven en help mensen daarbij om hun situatie te ontwarren. Ik ben daarbij gedreven, doortastend en ‘to the point’. Daarbij verlies ik het menselijke aspect niet uit het oog.

Gebeurtenissen zoals een echtscheiding kunnen je leven totaal overhoopgooien. Ook als mensen het er samen over eens zijn, moeten de zaken goed geregeld en vastgelegd worden. Het heeft mijn voorkeur om in een echtscheiding het compromis te zoeken, zeker als er kinderen zijn. Mocht dit niet lukken dan ga ik een juridische strijd zeker niet uit de weg. 

Ik ben aangesloten bij: 

Geschillen-commissie   Raad-voor-rechtsbijstand

Tarieven

Mijn standaard uurtarief bedraagt € 225,- inclusief btw. Daarnaast behandel ik, in beperkte mate, ook zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Indien de zaak zich daarvoor leent of in het geval van mediation bestaat de mogelijkheid om een vaste prijsafspraak te maken. 

Stuur Susan een bericht LinkedIn

Susan van Rijsewijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en familierecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Terug naar overzicht